Yeni sömürü alanı “İslami Otel”

Example HTML page

CEMHABER’in Görüşü

Yeni inanç sömürüsü için izlenen yol bir şeyin başına “İslam” kelimesini getirmekle yapılıyor. Allah’ın mülkünü ayırarak “İslami mülk” demek islami olmayan mülkün olduğunu söylemek demektir. Buda ikililik içerir. Nefsinin zindanından çıkmamış ve kainatı kuşatan Allah’tan haberi olmayan bu düşünce sahipleri İslamdan uzak anlayışlarını “İslami” etiketi ile topluma kabul ettiriyorlar.

İslam’ı ücret için kullanmayın…

Allah’ın kitaptan indirdiği şeyi gizleyip onu basit bir ücret karşılığı satanlar, karınlarında ateşten başka bir şey yemiş olmazlar. Kıyamet günü, Allah onlarla konuşmayacaktır, onları arındırmayacaktır. Onlar için korkunç bir azap vardır. BAKARA 174

İslam’ı kendinize siper yapmayın.

İyilik etmenize, takvaya sarılmanıza, insanlar arasında barışı kurmanıza engel yapmak üzere Allah’ı yeminlerinize siper haline getirmeyin…Bakara-224

Heryer Allah’ın mülküdür. Mülkü bölmeyin.

Göklerde ve yerde kim varsa gölgeleriyle birlikte ister istemez ve sabah-akşam Allah’a secde eder. Rad-15

İslam Yeryüzüde değil Allah’ın katındadır.

Doğrusu Allah katında din, İslam’dır… Ali İmran-19

İslam olmak için Muhammed Mustafa’nın yolundan yürüyerek Allah’ın katına çıkmak gerekir. Yeryüzündeki din gelenektir. Yeryüzündeki din dünyevidir. Allah’ın katına çıkan evliyalar Muhammed peygamberi izleyerek İslam olmuşlardır.

Hürriyet gazetesinin haberi
10 YILDA 500 MİLYON DOLAR

Türkiye’de toplam 500 milyon dolarlık yatırım yapmayı planladıklarını ifade eden Retaj Hotels&Hospitality Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mohammed Bin Johar Al Mohammed, İstanbul’da açılan otelin zincir projenin ilk halkası olduğunu belirtti. Türkiye’nin bir çok yerinde otel açmak için çalışmaların sürdüğünün altını çizen Al Mohammed, “Bundan sonraki oteli Bursa’da açmayı planlıyoruz. 500 milyon dolarlık yatırımı 10 sene içinde gerçekleştirmek istiyoruz. En iyi yerleri seçmek için özen gösteriyoruz” dedi. Türkiye’den ortaklarıyla hareket ettiklerini kaydeden Al Mohammed daha çok kiralama sistemiyle hareket ettiklerini belirtti. İstanbul’daki otel için leasing anlaşması yaptıklarını ifade eden Al Mohammed leasing anlaşmasını 10 yıllık yaptıklarını, sonrasında da 10 yıl olarak yenileyeceklerini söyledi.

EVLİLİK ŞARTI YOK

İslami kurallar gereği otelde alkol bulunmayacağına vurgu yapan Retaj Hotels&Hospıtalıty CEO’su Maagid El Saarany iş kadınları için de kadınlara özel ayrı bir kat tahsis ettiklerini söyledi. Otellerde alkol gelirinin yüzde 10’u geçemeyeceğini belirten El Saarany, “Otelde aile ortamı yaratmak istiyoruz. Çocuklar alkollü kimse ile karşılaşmayacak otelimizde” dedi. Otellerinin ağırlıklı olarak iş seyahetleri için terci edildiğini belirten El Saarany, “Otelimiz haremlik-selamlık olmayacak. Evlilik şartı aranmayacak” diye konuştu.

Şeriata uygun faaliyet gösterecek

Otelin şeriata uygun faaliyet gösterdiğini ifade eden El Saarany “Otelde hizmet garantisi de olacak. Müşteri memnun kalmamışsa haksız alınan para haramdır. Dolayısıyla müşteri hizmetten memnun kalmadığı takdirde parasını geri ödeyeceğiz.” dedi. Retaj, 2004 yılında Doha’da satma, satın alma, leasing ve arazi yönetimi konularında çözümler sunan bir arazi iyileştirme şirketi olarak kuruldu. Grup daha çok Katar ve Körfez pazarlarında önemli bir paya sahip bulunuyor.

cemhaber.com
Nihat Vural

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

41Daha fazla mesaj var Genel Kategori
Sizin için önerilen
Yüz yıldan Kemale – Cumhuriyet’in yüzüncü yıl anısına

Yüz yıldan Kemale – Cumhuriyet’in yüzüncü yıl anısına Yaşa Mustafa KemalCumhuriyetin ileHalkın Gülecek DaimYüz yıldan,...