ULUSLARARASI YEDİ ULU OZAN SEMPOZYUMU

Example HTML page

Hacı Bektaş Veli Kültür Derneği olarak; 7-8 Mayıs 2015 tarihleri arasında Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de AMEA (Azerbaycan Milli Elimler Akademisi) bünyesinde bulunan Folklor Enstitüsü ve Nizami Adına Edebiyat Enstitüsü’nün katkıları ve TİKA (Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı) nın desteği ile “ULUSLARARASI YEDİ ULU OZAN SEMPOZYUMU “ düzenledik.

Türkiye’den yönetici ve sempozyuma bildiri sunacak araştırmacı, bilim insanı olarak 18 kişilik heyet ile 6 mayıs 2015 tarihinde Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye hareket edilecek, sempozyum 7-8 mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek, 9-10 mayıs tarihlerinde ziyaret ve çevre gezileri yapılarak 11 mayıs tarihinde Hacıbektaş’a dönülecektir.

Açılışını Dernek başkanımız Mustafa ÖZCİVAN yapacağı YEDİ ULU OZAN SEMPOZYUMU 2 gün sürecek ve 6 oturum halinde gerçekleştirilecektir. Sempozyuma Cumhuriyet Üniversitesinden, Ankara  Üniversitesinden, Gazi üniversitesinden, Hacettepe Üniversitesinden, Ege Üniversitesinden bilim insanları ile Hüseyin Gazi Derneği yöneticileri, Dünya söz Akademisi yöneticilerinin katılacağı etkinliğe Azerbaycan, İran, Kazakistan bilim insanları katılarak bildiri sunacaklardır.

Sonuç bildirisi ile kapanacak olan sempozyum ileriki günlerde kitap haline getirilecektir

Example HTML page

2Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

20Daha fazla mesaj var Etkinlik Kategori
Sizin için önerilen
keçeci baba - Ahi Mahmut Veli
Keçeci Baba Ahi Mahmut Veli Anma ve Kültür Etkinliği

Erbaa Keçeci Baba Ahi Mahmut Veli Anma ve Kültür etkinlikleri her yıl Ağustos ayının son...