IŞİD Köy basıp, 23 Türkmen’i öldürdü!

Example HTML page

Irak’ta Selahaddin vilayetinde Tuzhurmatu ilçesine bağlı Biravcılı köyünü basan IŞİD militanları 3’ü kadın 23 Türkmen’i öldürdü.

Köye girmek isteyen IŞİD militanları ile Türkmenler’in yaklaşık 3 saat çatıştığı, köye girmeyi başaran IŞID militanlarının 23 Türkmen’i sadece alevi diye kurşuna dizdiği öğrenildi.

Saldırı sonrası bazı evleri de yakan IŞİD militanları köyden ayrılırken, köyde yaşayanlar cenazelerini de alarak diğer ilçelere kaçtı.

Saldırı sonrası 2 Türkmnen’in de kaçırıldığı belirtildi.Öldürülen 20 Türkmen için Tuzhurmatu’da cenaze merasimi düzenlendi. Cenaze merasiminde gözyaşları sel oldu.

İslam düşmanı ISİD’in yüzyılladır barışçıl olarak yaşayan Türkmen’i katletmesini ise Türkiye Cumhuriyeti devletinin seyretmesi ve İslam düşmanı örgüte dolaylı destek vermesi ise ayrıca Türkmenleri derinden yaralamıştır.

Osmanlı padişahı Yavuz Sultan Selim’den beri Türkmen’ler acı çekmeye ve zulme uğramaya devam ediyor. Türkmen’lerin tek suçu İslam peygamberinin emri olan Ehlibeyt ve Kuran’a bağlı kalmalarıdır.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

12Daha fazla mesaj var Dünya Kategori
Sizin için önerilen
Ayasofya müze olarak ibadet devam ediyor

Ayasofya Müze olarak ibadet hizmeti devam ediyor Ayasofya’da ibadet devam ediyor. Evet yanlış duymadınız ibadet...